Skip to content
act legal covers all major European business centres: Amsterdam Bratislava Bucharest Budapest Frankfurt Madrid Milan Paris Prague Sofia Vienna Warsaw

Fort Advocaten benoemt Elias van Kampen tot associate partner arbeidsrecht

Fort Advocaten benoemt per 1 november 2017 mr. Elias van Kampen tot associate partner arbeidsrecht.

Elias is sinds 2004 werkzaam in de advocatuur en heeft zich gespecialiseerd in het arbeids- en pensioenrecht in de breedste zin van het woord. Hij heeft bovendien een bijzondere expertise op het gebied van het grensoverschrijdend arbeidsrecht, onder meer in de internationale transportsector, en het procesrecht.

Managing Partner Pieter Twaalfhoven van Fort Advocaten is blij met de komst van Elias van Kampen: “Arbeidsrecht vormt naast onze specialisaties op het gebied van vastgoedrecht, ondernemingsrecht, insolventierecht en bestuursrecht een belangrijke pijler binnen ons kantoor. Elias brengt als arbeids- en pensioenrecht specialist gedegen kennis en jarenlange ervaring mee, waardoor we onze cliënten, vanuit onze multidisciplinaire aanpak, ook op dit rechtsgebied uitstekend kunnen adviseren.

Van Kampen studeerde Privaatrecht en Arbeidsrecht aan de Erasmus Universiteit en behaalde in 2010 de titel Certified Pension Lawyer aan de Vrije Universiteit Amsterdam.

Elias van Kampen over zijn toetreding: “Mijn ambitie is om bij Fort Advocaten de arbeidsrechtpraktijk verder uit te bouwen. Ik kijk enorm uit naar deze nieuwe uitdaging en beschouw het als een voorrecht om straks deel uit te maken van het team van Fort Advocaten.”