skip to Main Content
act legal covers all major European business centres
AmsterdamBratislavaBucharestBudapestFrankfurtMilanPragueViennaWarsaw
Meet us at actlegal.com

Vastgoedrecht

act FORT is gespecialiseerd in vastgoedrecht en ondernemingsrecht en in alle rechtsgebieden die daarmee samenhangen. Onze vastgoedrecht- en ondernemingsrecht advocaten werken, als de zaak erom vraagt, nauw samen, zodat wij u vanuit verschillende perspectieven kunnen adviseren.

Wij kennen de vastgoedmarkt en de dynamiek die daarbij hoort als geen ander en brengen zaken, hoe complex ook, terug tot de kern. Ons vastgoedteam adviseert o.a. op het gebied van (ver)huur, bouw, projectontwikkeling en vastgoedtransacties. Daarnaast verzorgt ons team ook mediations op dit vlak.

Tot onze opdrachtgevers behoren vastgoedbeleggers en -beheerders, professionele verhuurders en huurders, (institutionele) beleggers, projectontwikkelaars, woningcorporaties, gemeenten en andere overheden. Daarnaast adviseren wij onder meer aannemers, architecten, makelaars, notarissen, retailers, franchisegevers en franchisenemers.

Waarmee kunnen wij u helpen?

act Fort Advocaten is gerankt als ‘Leading Firm’ in de categorie Vastgoedrecht in The Legal 500 EMEA 2021, met mooie woorden van onze cliënten:

Knowledge of the relevant market developments“.

All individuals have both good social and professional skills“.

They think several steps ahead in the process“.

This office works with the most modern techniques and communication resources“.

Onze specialisten in vastgoedrecht