Ga naar hoofdinhoud

FORT Advocaten trekt ervaren bestuurs- en omgevingsrecht advocaat Sascha Stavenuiter aan

Amsterdam, 18 augustus 2015 – Per 16 augustus 2015 is mevrouw Sascha Stavenuiter (34)  als advocaat Bestuursrecht bij Fort Advocaten (FORT) in dienst getreden. Zij zal mede verantwoordelijk worden voor de verdere marktontwikkeling van Fort Advocaten op het gebied van Bestuurs- en Omgevingsrecht.

Stavenuiter: “FORT is een toonaangevend kantoor en ik ben erg blij dat ik daar deel van uit mag maken. Ik zie ernaar uit om samen met mijn kantoorgenoten onze relaties te bedienen op het gebied van Bestuurs- en Omgevingsrecht”.

Na haar studie Civiel Recht & Staats- en Bestuursrecht  in Utrecht is Stavenuiter als advocaat Omgevingsrecht bij Lexence in Amsterdam begonnen. In 2012 maakte zij de overstap naar Stijl Advocaten in Amsterdam. Bij FORT zal Sascha zich richten op het adviseren en procederen in zaken over bestemmingsplannen, vergunningen en handhaving van bestuursrechtelijke regelgeving. Alsmede adviseren in het kader van onroerend goed transacties (bestuursrechtelijke due diligence) en het beheer van vastgoed. Sascha heeft in 2010 de postdoctorale specialisatieopleiding Ruimtelijke Ordening en Milieurecht aan de Radboud Universiteit Nijmegen (VMA/Grotius) afgerond. Zij is lid van de Vereniging van Milieurecht Advocaten, de Vereniging voor Bouwrecht Advocaten en de Vereniging voor Bestuursrecht (VAR).

In haar nieuwe rol zal Sascha een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van de Bestuursrecht sectie van FORT, die sinds 2001 geleid wordt door Rob IJsendijk. IJsendijk: “Sascha haar praktische ervaring in het Bestuurs- en Omgevingsrecht is een toevoeging voor ons kantoor. Ik ben dan ook zeer blij met haar komst”.


Over FORT

Fort Advocaten (FORT) is gevestigd aan het Amsterdamse Vondelpark. De advocaten van FORT procederen en adviseren cliënten op het gebied van het Arbeidsrecht, Bestuursrecht, Faillissementsrecht, Huurrecht, Ondernemingsrecht en Vastgoedrecht. Door een intensieve samenwerking en een multidisciplinaire aanpak leveren we meer dan de som der delen voor onze cliënten. FORT is een naamloze vennootschap. Het dagelijkse bestuur van FORT wordt momenteel gevormd door Terry Steffens en Pieter Twaalfhoven ondersteund door de kantoordirecteur Carolien Bonsma. Voor meer informatie: www.fortadvocaten.nl.