skip to Main Content
+31 (0)20 664 5111 info@fortadvocaten.nl

Vacature advocaat-stagiair(e) ondernemingsrecht voor de overnamepraktijk

Fort Advocaten is een middelgroot (rond 30 advocaten, van wie 8 partners) advocatenkantoor in Amsterdam. Onze advocaten procederen en adviseren op het gebied van vastgoedrecht , ondernemingsrecht, insolventierecht, bestuursrecht en arbeidsrecht. Onze secties hebben elk een eigen aandachtsgebied, maar werken ook veelvuldig samen.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel, net als resultaatgerichtheid en een no-nonsense aanpak. De lijnen zijn kort, de sfeer is open en informeel en gericht op teamwork voor een zo goed mogelijk resultaat voor onze nationale en internationale cliënten.

Wie zoeken wij?

Ter versterking van onze sectie Ondernemingsrecht zijn wij op zoek naar een advocaat-stagiair(e) voor de overnamepraktijk.

Wij werken voor ondernemingen en instellingen in binnen- én buitenland. Adviseren en procederen doen wij binnen het gehele spectrum van het ondernemingsrecht met een sterke nadruk op het begeleiden van overnames, (her)financieringen en (her)structureringen. Daarbij combineren wij de kennis en expertise van ‘de grote kantoren’ met de korte lijnen en werksfeer van een middelgroot kantoor. Ons team bestaat uit enthousiaste advocaten die net als onze cliënten ondernemend zijn en uitdagingen niet uit de weg gaan.

Advocaat stage bij Fort Advocaten

Fort Advocaten biedt advocaat-stagiaires een breed en leerzaam opleidingsprogramma. Hierbij word je begeleid door een ervaren advocaat, zodat je voldoende kennis en ervaring opdoet. Dit geeft je een sterke basis binnen het specialisme van je keuze. Wij belonen creativiteit, inzet en een originele bijdrage aan onze kantoorcultuur met veel zelfstandigheid en ruimte om je functie en rol zelf in te vullen.

De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform. Je komt te werken in een open en informele werksfeer, binnen een jong team in ons pand aan het Vondelpark in Amsterdam.

Aan de slag bij een ambitieus kantoor en werken aan je toekomst?

Voor meer informatie over deze vacature of over ons kantoor kan je contact opnemen met Terry Steffens (partner) of Carolien Bonsma (kantoor directeur) via +31 (0)20 664 51 111.

Direct solliciteren?

Solliciteer door jouw sollicitatiebrief met een goede motivatie en cv te mailen naar Carolien Bonsma via solliciteren@fortadvocaten.nl. Een assessment zal deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.