skip to Main Content
act legal covers all major European business centres
AmsterdamBratislavaBucharestBudapestFrankfurtMilanPragueViennaWarsaw
Meet us at actlegal.com

Fusies & Overnames

Onze specialisten van de sectie Fusies & Overnames analyseren en reageren adequaat op de mogelijkheden en risico’s die bij een fusie of overname van een bedrijf komen kijken. Wij begeleiden u bij alle fasen van de transactie. Daarbij werken wij nauw samen met onze specialisten in andere disciplines. Voor grote opdrachten stellen wij een team samen van gespecialiseerde advocaten en werken wij nauw samen met notarissen en/of fiscalisten. Zo bundelen wij alle benodigde kennis die nodig is voor uw zaak.

Fusies en overnames zijn complexe trajecten. De juiste begeleiding van een transactie vereist ervaring, kennis en daadkracht. Het succes van de koop, verkoop of investering in een bedrijf hangt af van verschillende factoren.

Ons team werkt voor zowel nationale als internationale bedrijven en aandeelhouders, private equity, financiële instellingen en investeerders.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Aangaan of ontvlechten van een samenwerking(sverband)  ●  Stellen en uitwinnen van zekerheden  ●  Aandelenemissie, herfinanciering  ●  Bedrijfsfusie en bedrijfsoverdracht  ●  Begeleiden van een reorganisatie  ●  Beslaglegging en procederen  ●  Contractenrecht  ●  Franchiseovereenkomsten ●  Geschillen binnen de onderneming  ●  Geschillen over zakelijke contracten  ●  Insolventie of faillissement  ●  Joint Ventures  ●  Management buy in/buy out  ●  Opstellen van Aandeelhoudersovereenkomst  ●  Private Equity  ●  Rechtspersonenrecht  ●  Vennootschapsrecht  ●  Zaken rondom personenassociatie zoals vennootschap onder firma, maatschap of commanditaire vennootschap  ●  Corporate Governance

‘Het leukst vind ik om de hele levenscyclus van een bedrijf mee te maken’

Dit artikel is geschreven door Fambizz, het platform voor de ondernemer in het familiebedrijf en…

Lees meer

Onze specialisten in fusies & overnames